workshops worden ivm de corona maatregelen momenteel niet gegeven. De DIY tasjes kunnen besteld worden en corona proof opgehaald worden op afspraak.

Workshops doen we ook... Soms spontaan, dan doen we een berichtje op social media uit en wie zin heeft dit geeft zich op. Soms op aanvraag van groepen die samen wat willen doen of soms een kinderfeestje. Er is veel mogelijk! De workshops zijn altijd laagdrempelig, in prijs maar zeker ook in dat iedereen welkom is. Het doel is verbinding, samen bezig zijn en samen wat moois maken. De middagen of avonden zijn altijd compleet verzorgd, op onze gezellige verwarmde Deel. Neem contact op met ons over de mogelijkheden.

De eerste workshop van 2022 is weer een feit! wat een super gezellig groep mensen die hier de paasworkshop kwamen doen. heel gezellig en mooie resulaten.

DIY workshop bloempot vogelvoer hanger. Super leuk voor kinderfeestjes, gastouders, kinderdagverblijven, Voor elk kind is er een eigen tas met materialen (zie foto's) en een instructiekist wordt erbij geleverd met overige materialen als verf, kwasten, lint, pinda prikkers, voorbeelden en reserve materialen. Ook is er voor elk kind een klein lekkernijtje. Iedereen kan dit maken door de instructie die erbij geleverd word. De DIY workshop is 5,oo euro per kind. (met een minimum van drie kinderen) en de instructie kist wordt meegeleverd met een borg van 10,00 euro. De borg krijgt u terug als de kist weer ingeleverd wordt. We spreken bij het ophalen gelijk de inleverdatum weer af. natuurlijk mogen alle materialen in de kist gebruikt worden.
Gegarandeerd plezier!

Wat dacht u van deze leuke DIY vogelvoederpoppetje tasjes, op aanvraag verkrijgbaar, ook meerdere stuks voor bijv. een workshop/kinderfeestje bij u thuis of op een andere locatie. Vraag naar de mogelijkheden op steege's erf: 0638053059

We hebben een workshop Robot maken van afvalhout, met gereedschap, verschillende houtjes, schroefjes, moertjes, spijkertjes en verf, maak je een mooi Robot.

In het Plukseizoen hebben we een leuke workshop voor kinderen, een "mood"bord maken van afval hout. Met daarbij leuke vaasjes waarin zelf in de Pluktuin een boeketje geplukt kan worden.

super leuke workshop met echt schapenwol. Onze schapen worden jaarlijks geschoren en van Smarty (ons oudste schaap) hebben we dit jaar de wol bewaard. In de workshop wordt met deze wol gewerkt. De gewassen wol, daar wordt mee gewerkt. Maar we ruiken ook aan ongewassen wol en gaan op bezoek bij de schapen zelf. Dit is een stukje educatie, waar komt de wol vandaan en wat is een schaap! Ook erg leuk voor kinderfeestjes.

Workshop paasstuk maken, van materialen van de boerderij, paasfiguurtjes, lintjes, takjes. Tussendoor gezellig koffie met appeltaart en een sapje met wat lekkers.. Samen zijn, verbinding en een avondje er gezellig uit is de bedoeling.. Dit zijn altijd super gezellige avonden.

Workshop Insectenhotel maken, met natuurlijke materialen en voorlichting.

Vrijdag 14 Juni 2019 was weer een gezellige avond in de tent.. Kinderdagverblijf small steps had een gezellig personeels uitje. Gezellig samen eten in de Pluktuin van Steege's Erf en een workshop in de tent. Mooie insecten hotels gemaakt. wat een enthousiaste groep! Een fijne pauze tussendoor met koffie en appeltaart en aansluitend nog even naborrelen en kletsen. Wat een gezelligheid!

Vrijdag 17 Mei 2019 kwam een groep vrijwilligers van terminale thuiszorg een gezellige middag houden op Steege's Erf. Super gezellig met een hapje en een drankje, koffie met appeltaart en de imkers Karel & Westendorp die met passie vertelden over de bijen wereld. Ook hebben de dames allemaal een bijenhotel gemaakt. Een erg leuk gezelschap en daarmee een gezellige middag.

22 april 2e Paasdag 2019 hadden we een leuke kinderworkshop, en mini bijen/insecten hotel maken. Kinderen konden lekker knutselen, onder begeleiding, en kregen ranja en wat lekkers.

IMG-20190422-WA0009 (1)
smartcapture
smartcapture